Leden oudercomité 2018-2019:

Swijsen Bjorn
Van Dael Katrien
Vandersmissen Krista

Wat doet het oudercomité?

• Het oudercomité is een zichtbare schakel tussen ouders en school:
    • vormt een brug tussen ouders en de school;
    • brengt de ouders en de school dichter bij elkaar;
    • een samenwerking tussen school en ouders, waarin we bezorgdheden aankaarten en actief meedenken aan mogelijke oplossingen;
    • werkt op een positieve en constructieve manier mee aan het opbouwwerk van de school.

Haar voornaamste taak bestaat erin alle mogelijke initiatieven te ontwikkelen om de band tussen ouders, kinderen en het schoolteam te versterken.

• De school praktisch ondersteunen, door mee te helpen bij activiteiten zoals musical, schoolfeest, … .
  • De school financieel ondersteunen.
    • Het oudercomité investeert jaarlijks in speelgoed (Sinterklaas) en traktaties (Pasen, ijsje einde schooljaar, … ).
    • Op geregelde basis investeert het oudercomité geregeld in innovatieve ondersteuning (lego, AVI-boekjes, … ) en in materialen voor de speelplaats (fietsen van de kleuters, houten trein, voetbalgoaltjes, buitenspelletjes lager onderwijs, … ).
  • Het organiseren van activiteiten, zoals
    • De Picpussenquiz
    • Het eetfestijn