SCHOOLJAAR 2020 – 2021

STARTEN IN EEN NIEUWE SCHOOL

Basisschool Picpussen is al 125 jaar een gevestigde waarde in de Tongerse binnenstad.

Voor onze school brak er nu een nieuw hoofdstuk aan.

Op 1 september nam basisschool Picpussen zijn intrek in het nieuwe schoolgebouw.

We zijn een warme basisschool voor leerlingen van 2,5 tot 12 jaar.

Onze school is gelegen in een rustige omgeving tussen de Grote Markt en Beukenberg, in het centrum van Tongeren.

” Onze school in beweging bepaalt de toekomst van morgen. “

Nieuwsgierig? Ontdek een kostbare parel achter het oude kloostergebouw van de Zusters Heilige Harten.

Maak snel een afspraak op het nummer 012/23 23 64

Uniformen bestellen

Beste ouders, voor het schooljaar 2020 – 2021 kunnen er vanaf nu uniformen, turnshirts en fluohesjes besteld worden. Meer info via de knop hieronder.

Pizzaslag 2020

Beste ouders, ook dit schooljaar doen wij opnieuw een pizzaslag! Bestel voor 6 november jouw overheerlijke pizza!

Afhalen op vrijdag 13 november.

Contact

Onze school is gelegen in een rustige omgeving tussen De Grote Markt en Beukenberg in het centrum van Tongeren.

Watertorenstraat 5C
3700 Tongeren