SCHOOLJAAR 2020 – 2021

STARTEN IN EEN NIEUWE SCHOOL

Basisschool Picpussen is al 125 jaar een gevestigde waarde in de Tongerse binnenstad. Voor onze school breekt er nu een nieuw hoofdstuk aan. Op 1 september neemt basisschool Picpussen zijn intrek in het nieuwe schoolgebouw.

We zijn een warme basisschool voor leerlingen van 2,5 tot 12 jaar.

Onze school is gelegen in een rustige omgeving tussen de Grote Markt en Beukenberg, in het centrum van Tongeren.

” Onze school in beweging bepaalt de toekomst van morgen. “

Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan onze visie!

En kom zeker een kijkje nemen op onze openklasdag op 27 augustus tussen 17u00 en 19u00. Schrijf je HIER in.

Uniformen bestellen

Beste ouders, voor het schooljaar 2020 – 2021 kunnen er vanaf nu uniformen, turnshirts en fluohesjes besteld worden. Meer info via de knop hieronder.

Contact

Onze school is gelegen in een rustige omgeving tussen De Grote Markt en Beukenberg in het centrum van Tongeren.

Watertorenstraat 5C
3700 Tongeren